Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΜEGA Channel- Πολύ Σκορπιός για να πεθάνει!!!

Όταν οι εργαζόμενοι του Mega είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε έναν Άγγελο, τον φανταζόντουσαν με τη μορφή του Μαρινάκη; 

Έχω επιμείνει σε πολλά άρθρα μου στο παρελθόν αλλά και σε αναρτήσεις μου στο Facebook, στις οποίες μπορείτε να ανατρέξετε, για τη δυνατότητα βιωσιμότητας του «Μεγάλου» καναλιού, μελετώντας τις αστρολογικές επιρροές στον γενέθλιο χάρτη του και επαληθεύτηκα όσες φορές σώθηκε την τελευταία στιγμή! 


Η λειτουργία του καναλιού ποτέ δεν σταμάτησε, αφού μεταδίδεται διαδικτυακά, ωστόσο το «Μαύρο» που έπεσε στις τηλεοράσεις φάνηκε καθοριστικό. Ήταν όμως; 

Λίγες λοιπόν ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (έγινε στις 28/10), οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι το κανάλι επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 20 Νοεμβρίου. Ο Βαγγέλη Μαρινάκης την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, αγόρασε το όνομα και την ταινιοθήκη του «MEGA» και αναμένεται να εκπέμψει με το ιστορικό αυτό όνομα, κάνοντας το «μεγάλο κόλπο» και χρησιμοποιώντας τη συχνότητα του καναλιού «ONE» που επίσης απέκτησε πρόσφατα. «Κρυφό» σημείο η Σελήνη του «ONE», πάνω ακριβώς από τον Ωροσκόπο του «MEGA»! 

Σκορπιός με σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και Ωροσκόπο στον Κριό, το «MEGA» Channel, μάχεται επίμονα μέχρι τελικής πτώσεως και δεν το βάζει κάτω με τίποτα, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία και έχοντας ένα σχέδιο δράσης μακροχρόνιο και όχι εύκολα ορατό. Ανάμεσα σε πολλά άλλα αστρολογικά στοιχεία, ο Ουρανός από τον Ταύρο, που ενεργοποιεί το γενέθλιο τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού και η προοδευτική Σελήνη στον χάρτη του καναλιού σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, έφεραν την αναπάντεχη είδηση! Φυσικά με τη συνδρομή του ανάδρομου Ερμή να περνά πάνω από τον Ήλιο του «MEGA». 


Στις 20 Νοεμβρίου λοιπόν, ΑΝ τελικά φτάσει χωρίς προβλήματα μέχρι αυτήν την ημερομηνία, πιθανότατα ξεκινά, πάνω ακριβώς στα γενέθλια και τη νέα Ηλιακή επιστροφή του, που όμως δεν είναι χωρίς σημαντικά προβλήματα! Λέω «ΑΝ» γιατί δεν νομίζω πως θα καταφέρουν οι αρμόδιοι του καναλιού να κερδίσουν τον «αγώνα δρόμου» μέχρι αυτήν την ημερομηνία, οπότε μάλλον θα μετατεθεί για λίγο αργότερα. Το Μεσουράνημα λοιπόν της Ηλιακής επιστροφής στην 24η μοίρα του Κριού, που σύντομα θα δεχτεί τις πιέσεις Κρόνου και Πλούτωνα, αλλά και το Ταυ-τετράγωνο Ωροσκόπου-Άρη-Ουρανού, δείχνουν πως δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο εσωτερικό του καναλιού, (διοίκηση και στελέχη), αλλά και προς τα έξω. 


Επίσης θα προκύψουν προβλήματα που δεν είχαν υπολογιστεί αρχικά και μπορεί να σχετίζονται για παράδειγμα με το υλικό του «MEGA» που αγοράστηκε. Ωστόσο η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω τον Δεκέμβρη, θα βοηθήσει σημαντικά και θα δημιουργήσει έναν αέρα αισιοδοξίας, που σίγουρα ένα μέρος της θα καταναλωθεί σε εντυπωσιασμούς. 

Έχει ενδιαφέρον να αναφέρω πως τα δύο μεγαλύτερα Ελληνικά κανάλια, δηλαδή ο Αιγόκερως ANTENNA και το MEGA, έχουν μια καταπληκτική συναστρία με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, και πολλά σημαντικά κοινά αστρολογικά στοιχεία μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος που τους δίνει την πρωτοκαθεδρία επί σειρά ετών στις προτιμήσεις του κοινού. 

Λόγω λοιπόν της εκπληκτικής του συναστρίας με τον χάρτη της Ελλάδας, το «Μεγάλο» κανάλι έχει ένα πολύ δυνατό «πάτημα» στο ομαδικό ασυνείδητο του Έλληνα! Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μαζί φυσικά με το γενέθλιο τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που δείχνει την ευκολία με την οποία τα τεράστια κεφάλαια… μπαινοβγαίνουν στο κανάλι. 

Να αναφέρω ενδεικτικά για τη συναστρία αυτή, την αντίθεση Δία-Μεσουρανήματος, πάνω στον Δία της χώρας και στις περίφημες «κρίσιμες» μοίρες στην αρχή των Παρορμητικών ζωδίων που παίζουν τεράστιο ρόλο στον χάρτη της Ελλάδας! Αυτό σημαίνει πως το όνομά του και μόνο, μπορεί να λειτουργήσει πολύ δυνατά, ακόμη και μέσα από τη συχνότητα ενός άλλου καναλιού, όπως το “ONE». 

Γιατί ο Σκορπιός δεν πεθαίνει εύκολα! Αναγεννιέται από τις στάχτες του. Αλλά ακόμη και όταν πεθαίνει,… μετενσαρκώνεται!