Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑΑπό σήμερα ξεκινά τη λειτουργία της η νέα Αστρολογική Σχολή «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ». 
Η σχολή λειτουργεί σε έναν εξαιρετικό χώρο, στην οδό Ξενοκράτους 39 στο Κολωνάκι. 

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποτελέσουν το «νέο αίμα» στην Αστρολογία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Είναι αυτοί που έχουν την έμπρακτη πρόθεση να διαφοροποιηθούν σε όλα τα επίπεδα από οτιδήποτε σχετίζεται με το μοιρολατρικό και «φτηνιάρικο» κομμάτι της Αστρολογίας. 

Σκοπός της σχολής είναι να δημιουργήσει άριστους επαγγελματίες με την πραγματική έννοια του όρου. Απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς που ως πρωταρχικό κίνητρο έχουν την αγάπη τους για την Αστρολογία. 
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν πραγματικά και σε βάθος και όχι σε όσους θέλουν να αγοράσουν το άλλοθι για να κρεμάσουν εύκολα και γρήγορα την ταμπέλα του «επαγγελματία» αστρολόγου έξω από το γραφείο τους.
Το «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ» φτιάχνει σωστούς επαγγελματίες Αστρολόγους, με την ουσιαστική έννοια του όρου! 

Στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, μπορεί οποιοσδήποτε να ασκήσει το επάγγελμα του αστρολόγου, απλά και μόνο ανοίγοντας τον αντίστοιχο κωδικό στην εφορία. 
Δεν χρειάζεται κανένα απολύτως πτυχίο ή βεβαίωση σπουδών! Αυτή είναι η πραγματικότητα! 
Άρα, όποιος θέλει κάτι τέτοιο χωρίς άλλες ποιοτικές απαιτήσεις, δεν έχει ανάγκη μια τέτοια σχολή και ιδίως τη συγκεκριμένη! 
Ασφαλώς και η σχολή «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ» θα παρέχει βεβαίωση σπουδών. 
Ωστόσο στόχος μας είναι, αυτή να ανταποκρίνεται σε πραγματικές και πρακτικές γνώσεις σε όλους τους τομείς αυτής της τέχνης. 
Οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη σχολή, έχουν πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην πρακτική εφαρμογή της Αστρολογίας. 
Επίσης έχουν δώσει έμφαση στην έρευνα, δημοσιεύοντας πρωτότυπες εργασίες και πρωτοποριακές εφαρμογές, τις οποίες και θα διδάξουν στη σχολή. 
Πάνω από όλα όμως, έχουν διακριθεί στις πολλές δεκαετίες της ενασχόλησής τους με το αντικείμενο, για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ανιδιοτελή προσφορά τους. 
Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες ανακοινώσεις για τους καθηγητές της σχολής αλλά και την ύλη που διδάσκεται. Πληροφορίες για τη σχολή στα τηλέφωνα 210 7511799 και 6977 918026.