Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Diego Maradona – sex and drugs and extravagance football!



Στις 30/10/1960 στις 7.05 το πρωί στο Lanus του Buenos Aires, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών «Diego Armando Maradona» (άμα είναι δικό σου το άρθρο, ο,τι θέλεις γράφεις)!
Σκορπιός με ωροσκόπο στα τέλη του Σκορπιού και Σελήνη στους Ιχθείς.
Ο ωροσκόπος του δεν είναι επιβεβαιωμένος, ωστόσο εκτιμώ πως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται στις 28 μοίρες του Σκορπιού όπου και δίνεται.

Το πιο χορταστικό κομμάτι της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής πίτας ο Maradona, ξεκίνησε προορισμένος να αποθεωθεί στα γήπεδα. 
Ο 5ος οίκος των σπορ και ο 6ος οίκος της εργασίας, σχετίζονται μέσω του Μεγάλου Τριγώνου Σελήνης – Αρη - Ποσειδώνα, όπου ο Αρης κυβερνά τον 6ο οίκο, η Σελήνη είναι οικοθετημένη στον 5ο οίκο και ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του.
Η Σελήνη του στους Ιχθείς σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, υπαινίσσεται κάποια έμφυτη δεξιότητα.
Σε αυτή συνηγορεί και το εξάγωνο Ποσειδώνα – Πλούτωνα με τον Πλούτωνα σε (ανοιχτή) σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε, για να δώσει μια άλλη διάσταση στην ποδοσφαιρική τεχνική.
Βρέθηκε στα γήπεδα από 10 ετών με εφόδια το ταλέντο και το θράσος του και γρήγορα αναδείχτηκε σε σπουδαίο ποδοσφαιριστή.
Οι μεγάλες μεταγραφές διαδέχονταν η μία την άλλη, γινόμενος ο πιο περιζήτητος και πολύτιμος παίκτης.
Σκανδαλωδώς απρόβλεπτος και παράλληλα αριστουργηματικός στην τεχνική του, εκείνο που θαύμαζε κανείς πάνω απ’ όλα ήταν η φαντασία του.
Η σύνοδος Ηλιου – Ποσειδώνα στον Σκορπιό στον 12ο οίκο και το τρίγωνο του Ποσειδώνα με τη Σελήνη, του χάριζαν τη διαίσθηση και τη φαντασία στο παιχνίδι, που ισοπέδωνε πολλές φορές τις αντίπαλες άμυνες και τον έκανε να εξαφανίζει την μπάλα σαν ταχυδακτυλουργός.
Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός είναι υπεύθυνος για την απάτη με το «Χέρι του Θεού» στο ματς με την Αγγλία, αλλά και για την αυθεντική μαγική πράξη 3 λεπτά αργότερα, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο συναρπαστικά γκολ στην ιστορία, ντριμπλάροντας όλη σχεδόν την Εθνική Αγγλίας.
Η σπουδαιότητά του ως παίκτη είναι αναμφισβήτητη, όπως όμως και το μελανό του σημείο με την αδιάκοπη χρήση ναρκωτικών ουσιών που τον έφεραν πολλές φορές σε δυσάρεστη θέση.
Συνεχώς ντοπαρισμένος με ουσίες όπως η εφεδρίνη κατηγορήθηκε έντονα δημιουργώντας αντιπάθειες, που φυσικά δεν κατάφεραν να επηρεάσουν τις ανά τον κόσμο συμπάθειές του. 
Ο Αρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο είναι μια όψη που δημιουργούσε έξαψη στις εξαρτήσεις του, αποκορυφώνοντας τα παραπάνω αστρολογικά του χαρακτηριστικά, οδηγώντας τον σε γαστρικό by pass  τον Μάρτιο του 2005.
Η κατοχή μεγάλων ποσοτήτων κοκαίνης με τον Ηλιο στον Σκορπιό στον 12ο οίκο, έφερναν τις συνεχείς συλλήψεις και τη αμαύρωση της φήμης του.
Ο ανάδρομος Ερμής του στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το μεσουράνημα, ευθύνεται για την ετεροχρονισμένη λεκτική του κακία και δηκτικότητα, καθώς επίσης και για την μετάλλαξη των πολιτικών του απόψεων, στις οποίες τον βρίσκουμε από δεξιό υποστηρικτή να καταλήγει με τατουάζ του «Τσε Γκεβάρα» και στενός φίλος του «Φιντέλ Κάστρο».
Είναι τυχαίο άραγε που το μεσουράνημα του Αρη (πλανήτης σημαντικός στο ωροσκόπιό του) αστροχαρτογραφικά, περνά ακριβώς πάνω από την Κούβα, που διάλεξε ως τόπο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά;
Παντρεύτηκε μία φορά το Νοέμβριο του 1989 την «Claudia Villafañe» αποκτώντας 2 κόρες, ενώ πριν λίγους μήνες έγινε και παππούς από την μία εξ’ αυτών.
Εχει άλλο ένα παιδί από την Ιταλίδα «Cristina Sinagra» τον «Diego Sinagra» που δεν δέχονταν να αναγνωρίσει, ώσπου έχασε τη δίκη στο Ιταλικό δικαστήριο, αναγνωρίζοντάς το αργότερα.
Ο Maradona έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα δόξας, αφού ο συγκυβερνήτης του ωροσκόπου Δίας, τριγωνίζει τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στον 10ο οίκο.
Ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας Ηλιος, είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο μεσουράνημα.
Ισως αυτό το εξάγωνο τον βοηθούσε να τη βγάζει καθαρή στις υποθέσεις του με το νόμο.
Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 1997 την ημέρα των γενεθλίων του, όταν ο προοδευτικός (solar arc) Πλούτωνας τετραγώνιζε τον γενέθλιο Αρη του, ο προοδευτικός Ποσειδώνας τετραγώνιζε τη γενέθλια Σελήνη και το προοδευτικό μεσουράνημα έκανε αντίθεση με τη γενέθλια Σελήνη. 
Εκτοτε, εξακολουθεί ως προπονητής να σοκάρει την κοινή γνώμη, μπορεί όχι όπως τότε που κυνηγούσε τους δημοσιογράφους με το αεροβόλο, αλλά σίγουρα με τρόπο που τον διατηρεί επίκαιρο, αιχμηρό και αμετανόητα εκκεντρικό.

Θανάσης Ματσώτας